Om WOOF

WOOF er udviklet af lærere til lærere. Vi har udviklet det værktøj, vi selv manglede, da vi stod som lærere ude i den danske folkeskole.

“Som nye lærere oplevede vi, hvordan trivselsarbejdet både kan være fantastisk og udfordrende - og hvor få gode værktøjer der fandtes til at hjælpe læreren med denne opgave. Vi drømte om at give alle lærere bedre værktøjer til at udvikle velfungerende, trygge, inspirerende fællesskaber. Derfor begyndte vi at udvikle WOOF. “ - CEO, Mathias Probst

Kom igang med woof nu

Lærer til lærer

WOOF er udviklet af lærere, og det er vigtigt for os at WOOF fungerer i en skolehverdag. Derfor samarbejder vi løbende med lærere, pædagoger og skoleledere for at sikre at WOOF bliver ved med at fungere i skolen. Vi kalder dem vores Board of Visionaries (eller lidt kortere Bow WauW). De er seje og brænder for elevernes trivsel!
Vi elsker at snakke med WOOF-lærere ude på skolerne. I er ambassadører, I gør en kæmpe forskel for jeres klasser, og vi hepper helt vildt på jer! Hvis I har spørgsmål omkring WOOF, gode idéer eller vi kan hjælpe med noget, så ring eller skriv til os!

Kom igang med woof nu

Fokus på Impact

Vi går op i at skabe en reel forskel for børnene. Vi går op i at vise klasserne, når de lykkes med at udvikle deres klassefællesskab positivt.
Derfor går vi op i at måle effekten af WOOF - for at klasserne, lærerne og eleverne kan se, når de lykkes og for at vi kan sikre at WOOF gør en reel forskel.

Læs mere om projektet

En ungdom i trivsel

Vi har udviklet WOOF med en vision om en ungdom i trivsel. Vi drømmer om at så mange som muligt kan få glæde af WOOF og få det federe i deres skoleliv og i livet generelt.
Vi arbejder hele tiden på at få WOOF ud til flere - er WOOF ikke allerede tilgængeligt i dit skoleområde, og kan du hjælpe med at få det til at ske, så tag fat i os, så vi sammen kan hjælpe endnu flere klasser til trivsel.

Kom igang med woof nu

Klar til at komme igang med din klasse?

Opret bruger