Eleverne er helt anonyme.

Fordi det er vigtigt! Det er vigtigt at både elever, forældre og skoler føler sig trygge på WOOF. Blandt andet derfor har vi valgt den simple løsning - nemlig slet ikke at samle persondata om eleverne. Eleverne er helt anonyme, og hverken lærer, klassekammerater eller WOOF kan se hvem der har sagt hvad på WOOF.

Ingen persondata

Det er nemt at sikre elevernes persondata, når man slet ikke har noget. WOOF indsamler slet intet persondata om eleverne.
Det betyder også at I nemt, hurtigt og sikkert kan komme igang med at arbejde med WOOF!

Eleverne er helt anonyme

Ville du svare helt ærligt på en trivselsundersøgelse på din arbejdsplads, hvis den ikke var anonym? Tror du alle andre ville?
I WOOF er eleverne helt anonyme. Det betyder, at hverken klassekammeraterne, læreren, skoleledelsen eller WOOF ved, hvad eleverne hedder, eller hvad de specifikke elever fortæller hunden, når de WOOFer.
Det er vigtigt, for at eleverne føler sig trygge og for at få oprigtige svar fra eleverne.
Det betyder også, at vi ikke kan se, hvem der har det godt eller skidt i klassen - til gengæld kan klassen arbejde sammen om at løfte trivslen for alle i klassen.

Sikre servere i EU

Selvom vi ikke indsamler persondata om eleverne, går vi stadig op i at passe på den data, vi indsamler om klassen. Vi opbevarer den på top-sikrede servere i Tyskland.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål vedrørende sikkerhed på WOOF, så skriv endelig til os her: woof@wooftech.dk

Giv os et kald eller en email og lad os snakke om hvordan vi kan hjælpe dig på din skole.

Du kan også følge os på facebook