Hej skoleleder

UNICORN er vores WOOFabonnement til skoler.

Med UNICORN kan du give dine lærere konkrete værktøjer til at arbejde med den enkelte klasse og årgangs udfordringer og samtidig skabe struktur og fælles retning i trivselsarbejdet.

En indsats. Et overblik. Et sprog. Bliv UNICORNskole og gør trivselsindsatsen til et magisk fællesprojekt

Hvorfor er det magisk? - Med UNICORN får alle skolens teams et strømlinet styreværktøj samt en digital værktøjskasse til at forstå, drive og styre trivselsarbejdet i skolens fællesskaber. Skolen vil pludseligt få et fælles sprog og en fælles retning for trivselsarbejdet. I vil i en magisk form for synergi blive motiveret som personale af sammen at løfte trivslen på skolen. I vil kunne se, følge med i, hylde og blive motiveret af hver eneste UNICORN i sammen laver på kryds og tværs af skolen. Det er magisk!

Er din skole en af de 945 skoler, der allerede bruger WOOF derude?

Er du forælder, kan du tjekke op lige her: Er mit barns skole en WOOFskole? 

Hvorfor skal I opgradere til UNICORN skole?

Vi er en gruppe lærere, der har knoklet på at lave et trivselsværktøj, der faktisk virker i praksis. Et værktøj, der gør den store uhåndgribelige indsats, trivselsarbejdet kan være i et klassefællesskab, konkret, let og opbyggelig for læreren. Opgrader til UNICORN for at give dine lærere det redskab de alt for længe ikke har haft. Eller, opgrader fordi du vil løfte 80% af dine klassefællesskabers trivsel. Eller, eller, opgrader fordi, hvis vi ikke gør noget nyt, bliver en alt for stor del af eleverne ved med at mistrives i deres skoleliv.

Med UNICORN opgraderer du din skoles trivselsindsats fra top til tå

Alle lærere vil i deres unikke dashboards få et helt klart overblik over mistrivselssymptomerne i deres klassefællesskaber og simple redskaber til at løfte fællesskaberne en UNICORN af gangen. Skolen vil kunne inkludere eleverne i trivselsarbejdet gennem deres inputs og kvalificere om indsatserne virker i realtid. I vil kunne arbejde strategisk med skolens klassefællesskaber, trin og i skolens afdelinger. På den måde vil I kunne tage styring på at komme på forkant af mistrivslen og I vil mærke det hos eleverne såvel som i personalegrupperne.

Er du interesseret, men ikke helt klar til at blive UNICORNskole, så book et møde med os lige her Book et møde.

Vil du gerne have, at Mathias ringer til dig, så tryk her: Ring mig op

Med det rette værktøj får dine lærere ganske enkelt det sorte bælte i trivsel

Lærere og pædagoger er verdensmestre i relationsarbejde, men det kan være svært at holde styr på alle relationerne hver dag. Med UNICORN vil I kunne holde styr på hvor, hvornår og hvorfor et klassefællesskab har udfordringer, og I vil få håndgribelige redskaber til at kunne sætte ind før symptomerne på mistrivsel bliver til mistrivsel. I vil få redskaberne til at kunne skabe de helt rette forhold for hver enkelt unik klasse og til, at tænde for klassefællesskabets UNICORN effekt - den effekt, hvor klassen begynder at bryde med de negative mønstre, der systematisk skaber mistrivsel i fællesskabet. Og, læreren vil kunne blive anerkendt for sin store seje indsats.

Har du spørgsmål?

Hvordan med GDPR

Godt at du er obs på persondata, det er vi også! Alle elever er anonyme på WOOFplatformen.

Læs også mere her

Hvad er forskellen på WOOF og UNICORN?

WOOF er vores freemium abonnement til lærere og pædagoger. Det er gratis at oprette sig og WOOFe med sin klasse. UNICORN er vores premium upgrade til skoler og trivselspersonale.
Med den gratis version af WOOF får klassen værktøjer til at kortlægge trivslen og finde ud af, hvad der systematisk påvirker klassens trivsel og fællesskab. med UNICORN får de værktøjerne til også at udvikle trivslen og gøre trivselsarbejdet til et fællesprojekt på tværs af årgang, afdeling og hele skolen.
Både lærere og ledelse kan følge skolens udvikling og følge med i skolens målbare resultater!

Hvad er gratis, og hvad koster penge?

WOOF er gratis. Du kan som lærer trykke på åbn og gå i gang med at oprette og arbejde med din klasse. Hvis du som skole vil arbejde strategisk med WOOF kræver det et UNICORNabonnement. Et UNICORNabonnement koster en årlig licensudgift for de klasser, der er på.

Hvis jeg er lærer, kan jeg så bare gå i gang?

Hvis du er lærer, pædagog eller andet personale omkring en klasse, der gerne vil begynde at arbejde mere struktureret med udviklingen af dit klassefællesskab og dets trivsel, så er du først og fremmest sej!

Tryk på “Åbn WOOF” og værsgo at gå i gang 🙂 Det tager kun 2 minutter at komme igang!