Hej seje lærer

eller fantastiske

pædagog

På WOOF kan du helt gratis oprette en bruger og arbejde med at udvikle jeres klassefællesskab. Tryk: "Åbn WOOF" oppe til højre og find sammen med klassen aktiviteter og forløb som passer til lige netop jeres udfordringer. Giv den gas og vær nysgerrig på klassens fællesskab. WOOF!

WOOF er gratis for lærere at arbejde med i deres klasse. Hvis skolen vil arbejde strategisk med WOOF, begynder det at koste penge for skolen.

Med WOOF kan du...

Give din klasse deres helt eget WOOF SPACE

Klassen får med sit nye WOOF SPACE et sted, hvor I sammen helt anonymt kan arbejde med jeres klassefællesskab. Hvad kan I lide? Hvad kan I ikke lide? Hvad trives I med? Hvad går I op i? Hvad skaber nogle gange mistrivsel? Alt det vil I blive kloge på, og så vil I sammen kunne arbejde på at få det federe sammen.

Lave digitale tjek-inds og være nysgerrig på, hvad der gør jeres klassefællesskab unikt

Når du har oprettet din klasse på WOOF, kan I begynde at lave digitale tjek-inds - vi kalder det "at WOOFe".
Det tager kun 5 minutter og er en hyggelig og sjov fællesaktivitet i klassen, hvor alle er med, bliver hørt og bidrager til fællesskabet. Når klassen har WOOFet får I et samlet overblik over, hvordan klassen har det, hvad der påvirker den godt og dårligt og hvad klassen går op i lige nu.

Få indsigt og følge klassens udvikling

Når I har WOOFet nogle gange, begynder I at kunne se, hvad der systematisk påvirker trivslen i lige netop din klasse. På WOOF kan I finde forløb og aktiviteter til at arbejde med de ting, som lige netop påvirker jeres trivsel og fællesskab, og løbende kan I følge klassens udvikling i data. Når I følger indsatser med data, bliver udviklingen konkret, og eleverne kan se, når de sammen lykkes med at skabe et endnu federe klassefællesskab.

Differentieret til indskolingen, mellemtrin og udskoling

Det er forskellige ting som er på spil i klassefællesskabet for indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Derfor er WOOF også differentieret, så det passer til de forskellige aldersgrupper.
Eksempelvis er WOOF til indskolingen gjort endnu mere ikonbaseret, så eleverne ikke behøver kunne læse. I udskolingen er der mindre fokus på hunden, og mere fokus på at eleverne kommer til orde og bliver aktive i arbejdet med at udvikle et stærkt klassefællesskab

Sådan foregår et WOOF

Vil du have endnu mere ud af WOOF? Har du overvejet, at blive WOOF-skole?